Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

HJÄLP!

Har gjort rabarbersaft, men den blev alldeles för söt :evil: . Vad kan jag göra?
Jag har bara rabarber, citron, vatten o socker i den. Den har inte kokats, utan stått i två dygn och sen rörde jag bara i sockret. Den ska frysas så därför behövs ju inget konserveringsmedel.
Ska jag "göra om den" med lite mer rabarber och citron eller vad tror ni??

// Norpan



Norpan
 

 
 
 

  HJÄLP! | Recept | Övrigt | Prat om mat

mer rabarber eller bara mer citron de ska väl gå bra



funderar jag



lycka till :)

oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N