Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tråd där vi kan presentera oss själva!

Här kan man presentera sej och berätta lite mer om sig själv.
Kan vara kul att veta vilka som fins bakom våra användarnamn.

Själv heter jag egentligen Jimmy, bor tillsammans med Jen i ett litet hus söder om Stockholm och jobbar med webdisign som oxo är min hobby.

Andra intressen är musik, trädgård o mat så klart.

Vill man kolla i min portfolio så kan man göra det här...
https://www.jimmywidegren.com


Cool



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

  Tråd där vi kan presentera oss själva! | Recept | Övrigt | Receptbanken: frågor, förslag & information

Jag ser mig runt här på forumet verkar vara mycket att lära. Vad jag har sett hittils detta är en verklig guldgruva för oss matintresserad och även andra. Jag kommer över till min hemsida som innehåller lite av varje.







_________________________________

Computer lagra delar




Lägger in Saturnus's presentation här oxo Very Happy



Skrivet: 01 Nov 2006 23:06 Rubrik: Hei alle sammen



--------------------------------------------------------------------------------



Jeg er en Norsk kvinne som har bodd i Sverige i 12 år.

Elsker thaimat, skaldjur og ellers all extra stark mat.

Skal prova på många av receptene her inne ser jeg.

Webmaster Jim Admin



Laughing Hejsan

Jag är 40 år hårt arbetande kvinna en norrlänning som bor i Göteborg.Trivs som fisken i vattnet,jobbar inom vård.



Jag tycker nästan om all slags mat. Gillar att prova på nya varianter och har varit en stor receptsamlare som ung men så är det inte idag.

då gillade jag att samla i pärmar..



Men idag gör jag inte så..utan jag tar vad jag haver och tittar lite här och där och utesluter och sätter dit ngt annat för det ska minst bli lika bra..*L

mat är ju livskvalié det ska se bra ut,smaka bra,och innehålla rätt mkt av allting det är svårt..men liten skätt grädde där..och extra smör där..och ja du vet..det blir så mkt godare.. Laughing



Kreativitet tror jag att det behövs för att lyckas i köket. och att våga

göra det man tänker på..*L



Ha det gott så hörs vi..




Lägger in baribele's presentation här oxo Very Happy



Jag heter Isabel Brattkull (Bella), är 42 år och bor i Göteborg - än så länge, är det bäst att tillägga, då jag har allvarliga planer på att flytta upp till Stockholm om jag får något av de jobb jag sökt och hittar någonstans att bo. Mat har alltid varit en mycket central del av mitt liv, är uppvuxen i ett hem med en äkta matmamma som alltid lagat allt från grunden. Pappa är spansk och vi har alltid ätit mycket spansk mat hemma. Husmanskost är min absoluta favorit men som ni säkert kommer att märka brinner jag för läckra efterrätter, pajer och mjuka kakor också.



För mig är ett bra recept ett som inte har hundra krångliga ingredienser, tar max 1 timme att laga även om det är fest (med några oundvikliga undantag) och är TREVLIGT. Jag hoppas ni ska tycka om det som jag redan har bombat de olika kategorierna med - 95% av det är provlagat, har jag inte testat det skriver jag det.



Jag jobbar på Göteborg Postterminal men vill därifrån (helst i förrgår). På min fritid sjunger jag barbershop, sitter vid datorn och grejar med recept, vill ha en hemsida men kan inte göra den då jag har tummen i nacken när det gäller datorer, älskar att läsa och skriva (mest läser jag om historia och kokböcker förstås) och mycket annat.



Jag ser fram emot att gå in och botanisera här riktigt ordentligt!



Bella



_________________

You can blow out a candle

but you can't blow out a fire

Once the flames begin to catch

the wind will blow it higher



Peter Gabriel ur "Biko"veckosallad har blivit ny favorit för en stressad småbarnsmamma och Runes kycklinggryta blir det ikväll Very Happy

rokka



Tack så myycket :)



Javisst gör det!



Det finns en gammal, liten, kvadratisk sandlåda

i kanten på tomten. Där ska jag odla lite tänkte jag. :)

Underbart!

Mahogny



välkommen säger jag

o de låter så mysigt m en nystart sådär

med tomt o allt

lycka till o kom nu me massor me kuliga inlägg :lol:

oldwolfie



Ny för dagen!

Hej!



Reggade mig idag då jag hamnade här av en slump då jag sökte efter recept på flädersaft!

Underbar sida! Ny favorit!



Jag flyttade till Ljungsarp i Tranemo kommun (Västra Götaland) strax innan jul 2005. Sambon hade då fått jobb här nere. Vi kommer ursprungligen från Finspång, Östergötland 25 mil härifrån.

Ett fint radhus med stor tomt hittade vi som dottern kan skutta omkring på i sommar!

Den 18/4 börjar jag en svetsutbildning i Borås och när den är färdig har jag arbete på ett företag här i Ljungsarp som just svetsare. Det känns finfint med ett karriärbyte!



Intressen är mat, mat, mat och mer mat. Äta och laga. Baka.

Gillar även att se på film. Läsa böcker. Spela dataspel och husera om på Internet.

27 år gammal (ung) är jag.

Mahogny



hejsan och välkommen

de ska bli kul o få ta del av dina recept

ser framemot det

oldwolfie



Hej Alla !!!



Jag är ny här på receptbanken.



Jag är en 42 årig gubbe som älskar matlagning i alla former...



Jobbar som Dietkock på en stor skola i västerbotten, där jag ansvarar för all specialkost + vegmaten...



Känner att det ska bli spännande att utforka alla recept här, och samtidigt få dela med mig av dom jag har / Rune

runedin



Lilla Jonna med då

Hejsan. Nu är väl jag yngst här såklart.

Jag är 16 år och bor i egen lägenhet där jag bakar allt själv, även mat åt pojkvän och andra. Jag älskar att baka. Gör inget enligt boken då, allting gör jag som jag vill ha det. Grekisk mat tycker jag mycket om. Jag är inte grek men jag prata mycket grekiska. Tack för att jag fick skriva om mig.



Jonna

Jonna



Får väl också presentera mig. Jag heter Jeanette och bor i en förort i Stockholm. Jag är hundägare och älskar att laga mat på hobbynivå. Jag går på 50 % sjukersättning och resterande är jag sjukskriven. Nu ska jag titta runt lite här på forumet verkar finnas en hel del att läsa. Vad jag sett hittils så är detta en riktig guldgruva för oss matintresserad och andra också. Nu ska jag över till min hemsida som innehåller lite av varje och även recept och länka till denna sida vilket jag såg att man fick göra.

snuffe



[quote"webmaster jim"]Klistrar in Tinaz presentation här oxo så att vi har alla på samma ställe Very Happy



Ja tack, det var det jag nämligen hade hoppats på...tanke överföring..hi hi--

Tinaz



Hej alla, tänkte presentera mig med, heter Lovisa, bor med min sambo i lägenhet i Mönsterås. Intressen är träna, se film på bio och baka. Får inte glömma att jag uppskattar att äta god mat *ler*. Laga "riktig" mat blir det inte så ofta beroende på jobbet Embarassed men här får man ju inspiration i alla fall... Very Happy Har hittat recept till både en och två favoriträtter här...




Klistrar in Tinaz presentation här oxo så att vi har alla på samma ställe Very Happy



="Tinaz"
En liten presentation av mig Tinaz...



Jag heter Tina är snart i 40 års ålder, och bor i ett eget hus i en by 1 mil utan för Skellefteå i Västerbotten. Jag bor där med min man och 2 pojkar. Har lagt mina intressen på hyllan numera ettag, eftersom pojkarnas idrotts intressen tar ganska stor plats av mitt liv, Så därför kan ni ju förstå att barnen behöver ju mat av allt idrottande, så där kommer i.a.f ett av mina intressen fram;) som jag få utöva. Men som sagt musik och sport gillar jag väldigt mycket oxå, och försöker pilla på då och då med hemsidan lite.



http://www.nysele.com/


Webmaster Jim Admin



Hej!

Jag heter Annika och bor med min sambo i Bohus strax norr om Göteborg. Både jag och sambon älskar matlagning (sambon är fd kock och jag har jobbat med mat i min ungdom). Vi är båda ganska dåliga på att använda recept, men jag jobbar på att bli bättre på den fronten Very Happy Jag jobbar med ungdomar. Vi bor i hus och vi försöker hålla efter trädgården och annat renoveringsarbete så gott det går. Jag håller på mycket med lappteknik och broderier. Har jättestor nytta av detta forum. Blir ständigt inspirerad att prova nya saker Smile




Hej! :-)



Jag heter Jenny och bor med min make Jim och våra bedårande höns i en liten stuga belägen i en fantastisk trollskog. Jag arbetar som inköpsassistent på ett mulitnationellt företag. Mina intressen är smarrig god mat, umgås med våra vänner, fröbebisar och liksom en av mina två bästa vänner ;-) (som också är medlem här) så gillar jag också att stå med en mick i handen och dra av en dänga el två. I vårt hus finns en gitarr i varje vrå :-)



Mvh

Jen

Jen



En till med "ansikte"

Daniella heter jag, en något lätt överviktig matglad filosof som nästan alltid är glad ( på riktigt, not the American way). Very Happy



Har just skaffat eget radhus med täppa, så jag lär vistas en del på www.blombebisar.se för att tigga till mig fröer, lökar, sticklingar och goda råd.



En av mina bästaste vänner (har två sånna och en sambo, och han får fylla en aldeles egen plats i mitt liv) är också med här, och hon har en unik förmåga att få med mig på allt mellan himmel och jord Confused



Till vardags jobbar jag som stolt enhetschef för hemtjänst inom kommunen, och jag gillar matlagning, planering, fundering, filosofering, webifiering, BodyPump, PowerYoga och spinning (det sista har jag lagt på hyllan ett tag, men skam den som ger sig). Mina vänner har en stor plats i mitt liv, tillsammans med dem har jag aldrig tråkigt!.Sist men inte minst har jag ett stort behov av att få vara i centrum, så karaoke är också en favorit gren Smile *fniss*



Vissa undrar över min signatur, gå in på www.thework.com och ägna en stund av din dag till det... Wink

daniella



Hej och välkommen hit!



Ja här borde du hitta ngt gott att laga ;-)



Va kör du för MC?

Ja va precis inne och kollade på pelargonsällskapets sida, är du medlem där?

Webmaster Jim Admin



Jag heter Helena, bor norr om Sthlm. Med man, barn, 2 hundar och två marsvin. Bor lantligt men ändå ganska nära stan.



Jobbar som säljare och pluggar för att bli lärare.



Interssen är tyvärr inte matlagning, hoppas på inspiration här!!!

Många pelagoner bor oxå hos oss till makens förfäran nu när de ska in allihop! Till vardags kör jag MC och sonen älskar att åka med.

Sen tränar jag hundarna endel.



Detta var mitt första inlägg här, det blir nog fler! Very Happy

KLX





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N