Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

LINGON

:P Finns hela lingon på burk eller djupfryst?
Tänkte göra Lingonpäron. Går det kanske att göra på lingonsylt :?



Kricke
 

 
 
 

  LINGON | Recept | Övrigt | Prat om mat

Ha ha ha

Very Happy Roligt att min signatur ger både fniss och huvudbry. Hi hi

God Jul

Kricke

Kricke



Ibland är man bra trög Embarassed Embarassed Very Happy

Webmaster Jim Admin



Signaturen..

..om du blir sur av te drick kaffe och le !!! hihi

Mia Ros



Re: Detta rör inte lingonen men...

="Mia"
...jag blev så full i fniss över "om du blir sur av att dricka te..." FYNDIGT!!!! Tack för en bra start på denna da´n.




Ja har funderat lite på den signaturen men ja måste erkänna att jag inte e helt med där!?

Webmaster Jim Admin



Detta rör inte lingonen men...

...jag blev så full i fniss över "om du blir sur av att dricka te..." FYNDIGT!!!! Tack för en bra start på denna da´n.

Mia Ros



Tack Tinaz

Very Happy Receptet jag tänkt göra efter är från TV-programmet Tinas/Mat och i

det recepter ska det vara hela lingon.

Då provar jag med rårörda lingon, tack för tipset!

Någon som vet om det finns djupfrysta Rolling Eyes

Kricke

Kricke



Re: LINGON

Nja har inte provat.. helst isåfall med rårörda lingon och det finns ju i affärena. receptet är hämtat från aftonbladet



Lingonpären

6 päron

4 dl rårörd lingonsylt

4 dl vatten

1 kanelstång

2 dl vispgrädde

3 msk punsch



Gör så här:

Skala päronen och lägg dem trångt i liten kastrull. Häll i lingon, vatten och kanelstång så att päronen täcks.

Koka päronen mjuka, 10–15 minuter, beroende på päronsort. Känn efter med sticka om de är klara.

Låt päronen svalna i lagen.

Tag upp dem och sila lagen. Koka ihop till hälften.

Servera päronen med litet av lagen och vispad grädde, gärna smaksatt med lite punsch.

Tinaz





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N