Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kanderade rosenblad

Gjorde jag häromdagen på nyponrosor, smakar värkligen mycket ros Very Happy

2 rödarosor
2 dl sockerlag

Låt rosenbladen ligga i sockerlag över natten
lägg dom sendan på bakplåtspapper eller teflonplåt
kör i ungnen på 50-70°C i ca en timma tills om torkat ordentligt.
Lägg i en fin burk

Använd på glass tex.
https://www.receptbankenskokbok.se/viewtopic.php?p=1490#1490



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N