Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Vinbål med fläder

2 dl koncentrerad flädersaft
2 kylda flaskor torrt vitt vin
1/2 liter mineralvatten (iskallt)
3 tärnade persikor eller nektariner
2 skivade citroner
isbitar
Häll saften över frukten och låt dra några timmar.
När det är dags för servering fyller du på med kallt vin, mineralvatten och isbitar.
Jag brukar lägga ätliga blommor, t ex violer, i en del av isbitarna så blir det extra fint.




 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N