Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kanelpaj

125 g smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 dl socker
½ tsk bakpulver

Fyllning:
2½ dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker

Garnering:
2½ tsk mald kanel
1½ msk socker

Sätt ugnen på 200°
Smält matfettet och häll det över vetemjöl, socker och bakpulver.
Blanda snabbt ihop till en deg.
Tryck ut i en pajform 26-28 cm i diameter.

Vispa grädden lätt och smaksätt med vaniljsocker.

Häll grädden i mördegsskalet

Strö kanel och socker över grädden

Grädda i nedre delen av ugnen ca 15 min.



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N