Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lingonlimpa

Lingonlimpa




3 dl vetemjöl, gärna special
3,5 dl grovt rågmjöl
0.5 dl solrosfrön
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat
1 msk malda brödkryddor
1-2 msk lingonsylt
0.25 dl mörk sirap
5 dl lättfil

Ugn: 175 grader



1. Blanda samman alla ingredienserna väl och häll degen i en smord avlång bakform, ca 1,5 l.
2. Grädda nederst i ugnen ca 50 - 60 minuter.
3. Stjälp upp och låt brödet svalna under bakduk på galler.



SOFIE24
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N