Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Nubberöra med rom

2 hårdkokta ägg
1-2 burkar matjessill (á ca 200 g)
½ dl majonnäs
3 dl gräddfil
1 burk ishavsrom (ca 60 g)
1 finhackad rödlök
½ dl finhackad dill
salt
grovmalen svartpeppar



Portioner: 6-8
Skala och hacka äggen. Grovtärna sillen, låt den rinna av.

Blanda gräddfil och majonnäs. Vänd sedan ner de övriga ingredienserna.
Smaka av med salt och peppar.

Slå upp i skål och garnera med lite extra dill. Klart att servera.



oldwolfie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N