Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spenatbiffar

                                        Spenatbiffar

 Port:?

 

Ingredienser: 1 pkt fryst hackad spenat (175 g)

1 liten gul lök

2 ägg

2 dl mjölk

1 dl vetemjöl

1 tsk salt

 

Tina spenaten.

Hacka löken.

 

Vispa samman äggen och hälften av mjölken.

Tillsätt mjöl, lök och salt.

Blanda ned spenaten och resten av mjölken.

 

Låt smeten stå 10 minuter.

Forma till biffar och stek dem i lite smör.

 




 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N