Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bomans änglasnaps

Ingredienser:
7 1/2 dl renat brännvin
3 st stjärnaniskottar
5 st små kryddnejlikor
5 st pomeransskal
5 cl whisky
6 cl musöron från björk (alternativt färsk mejram)
1 msk honung

Tillagningstid:
2- 3 veckor
Gör så här:
Låt dra i två, tre veckor.Sila av kryddorna och smaka av. Drick och njut.Musöra som ingår i änglasnapsen är som små björkbladsskott som ligger i brännvin och blir till en egen essans som stärker upp snapsen.Musöronen plockas i april precis när björkbladen slår ut.



gulli G
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N