Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Creme Bryle

Crème Brylé

12 äggulor
200g socker
4-5st vaniljstänger
0.5L mjölk
0.5L grädde
Farinsocker till karamell

Koka mjölk och grädde tillsammans med vanilj,
blanda ägg & socker med baksidan av en slev (OBS! Får ej vispas!).
Blanda sedan mjölk/grädde & ägg & sila av.
Varma försiktigt tills det tjocknar. Hälla över i formarna & baka i en vattenbad i ugnen @ 110*c c:a 45 minuter.
När det är kallt, serveras gratinerad med farin socker.



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N