Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Inkokt lax

Inkokt lax


Ingredienser:

1 kg skinn- och benfri laxfilé i bit
Kokspad:
1 liter vatten
4 msk rödvinsvinäger
1 msk salt
1 liten skalad morot i skivor
1 liten skalad rödlök i skivor
1 tsk vitpepparkorn
1 lagerblad
2 kvistar dill
Garnering:
kokta morotsskivor
små citronklyftor
majonnästoppar


Välj en fin bit lax för att få en tjock filé.
Blanda kokspadets ingredienser i en traktörpanna som rymmer hela fisken.
Koka spadet cirka 10 minuter.
Lägg fiskbiten i spadet och koka upp igen, låt fisken sjuda 5 minuter.
Ställ hela pannan svalt och låt fisken kallna i spadet.
Lägg upp fisken på fat och garnera. Servera med dillmajonnäs.

Sås till inkokt lax



Webmaster Jim Admin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N