Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gratinerad Torskfile 4 port

600 g torskfile
matfett till ugnsformen
2 skivor vitt formbröd
1 knippa dill, grovklippt
1 st vitlöksklyfta
2 dl riven västerbottenost
50-75 g matfett, smällt
salt och peppar
Gör så här
1. Finfördela bröd, dill och vitlök i matberedaren.
Tillsätt ost och matfett.
2. Skär fisken i portionsbitar och lägg dem i en smord ugnsform.
Salta och peppra. Fördela brödmassan över fisken.
Gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter. 225 grader.
4. Servera med pressad potatis och bladspenat som stekts i smör med
lite lök och kryddats med salt, peppar och riven muskotnöt.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N