Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

FESTLAX MED DIJONSENAP

Festlax med dijonsenap

BUFFE 9/07
Ingredienser



150 g lax per person
dijonsenap
salt och peppar
ströbröd
grönsallad
äpplebitar
balsamicodressing




Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Lättlagat

Gör så här
1. Skär en laxsida i portionsbitar.
2. Bre ett rejält lager dijonsenap runtom bitarna, salta och peppra. Vänd dem i ströbröd.
3. Tillaga i ugn, 150°C i 15–20 minuter.
4. Servera med en fräsch grönsallad med äppelbitar och balsamicodressing.



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N