Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

kexchoklad

Hittade detta recept i en tidning för många år sen. Smakar precis som kexchoklad men tyvärr blir dom sega efter ett tag. Jätte goda är dom iaf :P.

Kanske finns någon här som har något förslag på hur man ska göra dom så att dom inte blir sega?

Här kommer receptet:
250 g ljus blockchoklad
1 dl farinsocker
50 g smör
1 dl vispgrädde
16 st smörgåsrån

1. Klä en form som är 20x30 cm m oljat bakplåtspapper.
2. Blanda choklad, socker, matfett och grädde i en tjockbottnad kastrull. Låt blandningen smälta och sedan koka några min under omrörning.
3. Häll ett lager choklad i formen och täck med smörgåsrån. Upprepa och täck till sist med chokladen. Låt stelna och skär blocket i 24 bitar.


Lycka till!!!

// Maddies



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N