Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fylld Kyckling från Kefalonia

Fylld Kyckling från Kefalonia 4 port.

Ingredienser:

1 kyckling, ca 1 kg
175 g fetaost
1½ msk oregano
3 msk olja
½ citron
salt och peppar
8 medelstora potatisar


Gör så här:

1. Blanda fetaost, hälften av oreganon och det mesta av oljan i en skål. Mosa väl med en gaffel. Fyll kycklingen med massan och bind ihop den väl med ett snöre.

2. Lägg kycklingen i en smord ugnsform.

3. Dela potatisen i stora klyftor och lägg dem runt om.

4. Strö över resten av oreganon, saften av citronen och lite olja. Salta och peppra.

5. Stek kycklingen i 225° i ca 45 minuter.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N