Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

FYLLD LAXBÖRS MED VITVINSSÅS

FYLLD LAXBÖRS MED VITVINSSÅS

1 kg laxfilé
2 tsk salt
2 krm vitpeppar, nymald
fyllning:
100 g champinjoner
1 msk smör
100 g philadelphiaost
1 1/2 tsk fransk dragon, hackad
2 msk gräsl ök, fint skuren
2 krm seafood & fish, kryddkvarn
santa maria
s ås:
2 1/2 dl grädde
1 1/2 dl vitt vin
1 tsk strösocker
25 g smör
salt, peppar

G ör så h ä r:[/b]
Ugn: 225 º
1.  Skär laxfilé n i 4 bitar med en ficka för fyllningen i varje bit. Salta
och peppra. Lägg fisken i en smord ugnss äker form.
2.  Ansa, hacka och fr äs champinjonerna i smö r. L åt dem svalna. Blanda
osten med dragon och gr äslö k. Tills ätt de frästa champinjonerna och
seafood & fish - kryddan.
3.  L ägg en sked av fyllningen i fickan på laxen. Sätt in formen i nedre
delen av ugnen, ca 15 minuter.
4.  Blanda grädde, vin och strösocker i en kastrull. Koka ihop tills 3/4
återstår. Tillsätt sm öret och rö r om tills det har sm ält. Smaka av såsen
med salt och peppar. Servera laxen med s ås, kokt potatis, broccoli och
blomkål.
Yield: 4 port:



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N