Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Bärfromage

Bärfromage
Välj sommarens färska frukter och bär
6 port

5 gelatinblad
3 ägg
4 msk strösocker eller motsvarande
mängd sötningsmedel
2,5 dl mosade bär, t ex jordgubbar, hallon, blåbär, björnbär + några bär till garnering

1.Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.

2.Vispa äggen riktigt fluffiga, tillsätt socker och vispa ordentligt. Blanda i bärmassan.

3.Krama ur gelatinbladen och smält dem i en kastrull på svag värme.

4.Häll gelatinet i en fin stråle i äggblandningen. Vispa kraftigt under tiden.

5.Häll upp i portionsglas eller skål. Ställ kallt någon timme att stelna.

6.Garnera med bär och servera.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N