Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Päron med knäcksås

PÄRON MED KNÄCKSÅS

Från Husmoderns Köksalmanack 1978.

4 msk mjölk
4 msk vetemjöl
2 1/2 dl socker
150 g smör eller margarin
1 påse flagad mandel

Rör samman alla ingredienserna i en kastrull och låt det sjuda till en tjock kräm under omrörning då och då. Efter 15 - 20 minuter är såsen färdig, får svalna och hälls sedan över de avrunna päronhalvorna.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N