Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Carinas härliga chokladkaka

CARINAS HÄRLIGA CHOKLADKAKA

1 kaka

100 g smör eller margarin
3 ägg
2 dl socker
½ dl sirap
1 dl vispgrädde
100 g riven choklad
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver


Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en 2-litersform.

Smält matfettet. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Tillsätt sirap, grädde och riven choklad. Blanda mjöl och bakpulver och blanda det med ägg-sockersmeten. Tillsätt sist det smälta matfettet. Häll smeten i formen och grädda 45 minuter eller tills kakan släpper kanterna. Låt gärna kakan ”stå till sig” 3 – 4 dagar.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N