Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fiskbullsgratäng

FISKBULLSGRATÄNG

4 – 6 portioner

2 burkar fiskbullar ā 375 g
250 g djupfryst bladspenat
1 bit finstrimlad purjolök, 10 cm

Sås:
1 pkt champinjonsoppa
2 dl crčme fraîche
1 dl riven ost

Koka upp spenaten enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av och lägg den i botten på en smord, ugnssäker form. Täck med fiskbullar och purjolök.

Gör soppan på spad från fiskbullarna och spenatvattnet och koka upp enligt anvisning på förpackningen. Vispa i crčme fraîche och slå soppan över fiskbullarna. Strö över ost och gratinera i 225° ca 20 minuter.

Servera med kokt potatis eller ris och grönsaker.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N