Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Solbergatorsk

SOLBERGATORSK

4 portioner

500 g torskfilé
½ msk salt
½ tsk matättika
4 msk gräslök
2 dl crème fraîche


Skölj fisken och låt den rinna av.

Blanda salt och ättika och gnid in fisken. Lägg den i en smord, ugnssäker form, strö över hackad gräslök och bred över crème fraîche. Grädda mitt i ugnen i 225° i 30 minuter.

Servera fiskformen varm med kokt potatis och en grönsallad.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N