Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Curryfrästa musslor

CURRYFRÄSTA MUSSLOR

Gott till pasta. Musslor innehåller mycket järn och litet kalorier.

4 portioner

1 gul lök
½ purjolök
1 ½ msk margarin eller olja
2 tsk curry
1 – 2 vitlöksklyftor
1 stor burk musslor, 450 g
1 ½ dl hackad persilja

Skala och hacka löken. Skär purjolöken i tunna skivor. Fräs löken tillsammans med curry på svag värme i ca 5 minuter.

Pressa eller finhacka vitlöken och tillsätt den. Blanda ned musslor och låt dem bli varma. Tillsätt persilja före serveringen.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N