Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Senapstorsk

SENAPSTORSK

När man tillagar djupfryst fisk blir den bäst om man bara låter fiskblocket tina så pass mycket att man kan skära det i skivor. Senap och purjolök ger god smak åt torsk.

4 portioner

1 pkt djupfryst torskfilé, ca 400 g
2 purjolökar
1 msk smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 ½ msk senap
1 – 2 dl grädde

Gott att äta till:
Kokt ris eller kokt potatis.

Låt fiskblocket tina lätt.

Rensa och skölj purjolökarna mycket noga. Skär dem i fina strimlor. Bryn purjon i litet matfett tills den är mjuk. Smaksätt med salt och peppar.

Skär fiskblocket i skivor och bred litet senap på fiskskivorna. Varva purjolök och fisk i en ugnssäker form eller låg kastrull. Häll över grädden och grädda rätten i 225° ca 20 minuter eller tills fisken verkar genomkokt.

Servera den direkt ur formen eller kastrullen.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N