Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ugnspannkaka

4-5 pers

4 ägg
Ca 3-4dl vetemjöl
1 liter mjölk
2 krm salt
400 gr lättrimmat fläsk

Vispa äggen i en bunke.
Tillsätt sedan mjölet och mjölken lite i taget.
Blanda där efter ned resten och ställ in i ugnen på ca 225 grader i ca 20-25 minuter.

Låt pannkakan vila en stund innan du skär upp serverar den med rårörda lingon, lingonsylt, eller Hjortronsylt.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N