Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Viltpizza på brödkaka

Hittat hos Ica-kuriren. Något som är väldigt gott och enkelt!
Funkar med kantareller på burk men färska är ju godast men säsongsbetonat om ni inte har en laddning i frysen.

4 port

Ingredienser
# 4 halvcirklar mjuk brödkaka
# 2 dl rårörda lingon
# salt
# ca 250 g tinad, avrunnen renskav
# 300 g kantareller
# 1 msk smör
# ca 80 g västerbottenost

1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fyra brödkakor på plåt och bred lingon på brödet. Salta lite på lingonen.
2. Fräs först skavet, sedan svampen i smöret och fördela på brödet. Riv osten och strö på den.
3. Grädda 5-20 minuter, tills osten smält och allt är varmt.



Mahogny
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N