Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Risgrynsgröt (6 port)

Risgrynsgröt (6 port)

2 1/2 dl rundkornigt ris
5 dl vatten
2 msk smör
1 tsk salt
8-9 dl Gammaldags julmjölk
1 kanelstång
1-1 1/2 msk socker

Blanda ris, vatten, smör och salt i en stor kastrull med tjock botten. Koka på svag värme ca 10 min. Tillsätt mjölk och kanelstång. Låt sedan gröten koka på mycket svag värme 30-40 min. Späd med mer mjölk om gröten blir för tjock. Smaksätt med sockret. Servera sedan med mjölk och kanel.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N