Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tekakor

Tekakor

5 dl havregryn
1 liter mjölk
150 gr margarin smältes
3 msk honung
2 tsk salt
100 gr jäst löst i 1 dl vatten
Vetemjöl lagom till deg.

Lägg havregrynen i mjölk över natten. Baka ut degen direkt till tekakor, och låt dom jäsa ca 1 tim på plåt. Grädda 5-10 min i 225°

Receptet är från Inger Dybedahls hemsida



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N