Recept

  Kommentarer av videofotografen

Med tanke på att jag har ett par kg tjocka revbensspjäll liggandes i kylbox ute på terrassen så vore kanske något av dessa två recept något att satsa på.

videofotografen

Visa artikel


Har aldrig fruset potatisgratäng själv men med tanke på att det finns frusen potatisgratäng i butik att köpa o förutsatt att inte företagen typ Findus har något specialrecept på sin frusna gratäng så borde det funka.Med tanke på att det är nästan ett år sedan du skrev ditt inlägg så antingen lever du väl fortfarande i ovisshet huruvida det funkar eller inte... eller har du redan testat. Very HappyDu behöver ju inte frysa in en flera kilo tung gratäng första gången utan testa bara med en 1 hg i ex en beg gräddförpackning.Lycka till o posta gärna resultatet!

videofotografen

Visa artikel


Jag äter nog det mesta framför TVn dvs i klarspråk... jag äter nog hälften av mina middagar vid matbordet o hälften av mina middagar framför TVn.Älskar det mesta med griskött, nötkött, fågel o fisk som bas. Är INTE vegetarian men tycker för den skull att ex tunna pannkakor, raggmunkar o broccolisoppa är väldigt gott.Btw, detta var mitt första inlägg. :)Ha en bra söndag!Cheers...

videofotografen

Visa artikel