Recept

  Kommentarer av estet

Äter gärna chips med en stark dip gjort med vitlök eller ajvar relish med lite creme fraiche. Till detta bag-in-box rött. Eller massor av oliver och körsbärstomater tillsammans.Vissa fredagar kombinerar vi (sen) middag med en bra rulle. Då dukar vi med massor av ljus, sitter på golvet med en massa kuddar (lågt soffbord) och äter...hemlagad stark "kebab" i pita med egen hummus och allt eller tacos, bakad potatis, tortillas å sånt.

estet

Visa artikel


Då var det provat, supergott!!Jag skippa majsen för det hade vi inte och stänkte ned lite citronsaft oxå.Rekomenderas!

estet

Visa artikel


Ja då var det gjort!

Jag tog mycket riktigt basilika och glömde bort att det skulle vara kyckling...Lade till riven ost i såsen oxå. :lol: Mycket populärt!

estet

Visa artikel


Kul att höra! Här har vi just ätit karlssons i kväll...

Sojan tog slut efter en matsked så jag satte i lite grönpeppar istället. Oj det blev gott!

estet

Visa artikel


Det där måste göras! Men jag byter nog ut bladspenaten mot basilika för då har jag allt hemma. :)

estet

Visa artikel


Re: Vin Tips

Jacobs Creek Rött - Australiensiskt

Jacobs Creek Vitt (härligt att svalka sig med på sommaren, lägg i ett par jordgubbar så har ni toppen på glasberget) - AustraliensisktJakobs Creek gör riktigt bra vin!

Det senaste jag provade var mousserande Jakobs Creek Chardonnay Pinot Noir. Gott till små snittar eller bara som det är. Riktigt torrt, fylligt och läskande.

estet

Visa artikel


När vi gör tzatziki gör vi alltid extra mycket så jag ska få över till mina smörgåsar sen. Hårdbröd, rostat, ciabatta, you name it!Kan verkligen rekommenderas för vitlöksälskare och förkylda! Jag brukar dricka rött till om det är helg, annars gärna en sån här smörgås till morgonkaffet. :lol:

estet

Visa artikel


Glömde första gången att klicka för bilden men gjorde bara om det igen! :P

estet

Visa artikel


Då var jag med oxå och har valt den här...

Kul idé med ett matforum!

estet

Visa artikel


MMM, va gott!

Det här är min variant...Rökt skinka, tomat och Cantadou Pepparost mellan två bröd, å in i smörgåsgrillen. Bara en varning för översvämmning beroende på hur mkt ost man tar! :wink:

estet

Visa artikel