Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Gubbalåda

Den här rätten brukar jag ha som vickning men kan naturligtvis ätas annars också.

12 st kokta potatisar
2-3 st gula lökar
2 msk margarin
4 st hårkokta ägg
2 askar a 125 g ansjovisfileér
1 dl hackad persilja
3 dl vispgrädde
½ dl chilisås
2 dl riven ost

Ugn 225 grader

Smörj en eldfast form.
Skiva potatisen och löken, fräs löken mjuk i margarinet.
Skär äggen i skivor och ansjovisen i bitar.
Varva potatis, lök, ägg, anjovis och hackad persija.
Vispa grädden och rör i chilisåsen och häll i formen.
Strö över riven ost och gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter tills lådan får fin färg.



evelina
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N