Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chokladbröd (50 st)

Chokladbröd (50 st)

200 gr smör
1 ½ dl socker
ca 5 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
½ tsk bikarbonat
1 ägg till pensling
Pärlsocker till garnering

Rör socker och smör poröst. Blanda vetemjölet med vaniljsockret kakaon och bikarbonaten. Rör ner det i smeten och arbeta ihop till en deg. Dela degen i 4 delar och rulla ut varje del till en längd, i ca 2 cm tjocklek och lägg på plåt klädd med bakplåtspapper och platta till dem lite. Pensla med det uppvispade ägget och strö på lite pärlsocker och grädda längderna i 12-15 min i 200º mitt i ugnen. Låt längderna svalna något innan de skäres i ca 2 cm sneda bitar



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N