Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Knäckiga kokosflarn (40 st)

Knäckiga kokosflarn 40 st

100g smält smör
1 st ägg
1½ dl strösocker
3 dl kokosflingor
1 msk sirap
2 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 175º. Blanda ägg och socker, tillsätt kokos, sirap , mjöl och bakpulver och rör om, blanda i smöret. Använd bakplåtspapper och klicka ut 9 flarn per plåt. Beräkna 1 rågad tsk per flarn. Grädda mitt i ugnen 5 min eller tills de är gyllenbruna. Låt svalna något innan de lossas. Böj dem över spånjärn eller låt dem kallna plant. Flarnen kan frysas in och sedan läggas upp direkt från frysen.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N