Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Vild pasta (4 port)

Vild pasta 4 port

400 g Pastahattar
1 liten purjolök
1 paket (ca 240 g) viltskav t ex ren
1 msk smör eller margarin
½ köttbuljongtärning
2 dl lätt crème fraiche
1 dl mjölk
1 msk messmör
1 tsk soja
salt och peppar

Till servering:
lingon Koka pastan, följ anvisning på förpackningen. Häll av kokvattnet och låt rinna av i durkslag. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Hetta upp smör eller margarin i en stekpanna och fräs viltskaven. Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Smula i buljongtärningen och rör i crème fraiche, mjölk, messmör och soja. Låt sjuda (koka på svag värme) under lock ica 5 min. Rör om då och då. Smaka av med salt och peppar. Blanda såsen med den nykokta pastan, eller servera pastan till. Garnera gärna med lingon och servera med ett gott bröd.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N