Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spagetti med saffransfisk (2 port)

Spagetti med saffransfisk 2 port

200 g Bandspaghetti, Tunn Spaghetti eller Spaghetti

Saffransfisk:
300 g fiskfilé t ex torsk, sej eller annan vitfisk
1 purjolök
1 fänkål eller 1 paprika
smör eller margarin
2 dl crème fraiche t ex smaksatt med tomat & saffran
1/2 dl vatten
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Till servering:
apelsinskivor

Koka pastan, följ anvisning på förpackningen. Häll av kokvattnet och låt rinna av i durkslag. Ansa, skölj och skär purjolöken och fänkålen (eller paprikan) i tunna bitar. Hetta upp matfettet i en stekpanna och fräs lök och grönsaker. Tillsätt crème fraiche och vatten. Skär fisken i bitar och lägg dem i såsen. Låt fisksåsen koka på svag värme under lock ca 5 min, eller tills fisken känns färdig. Smaka av med salt och peppar. Servera saffransfisken med den nykokta pastan och ett gott bröd. Garnera gärna med apelsinskivor. Smaklig måltid!



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N