Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gryta med filé, äpple och curry (4 port)

500 g fläskfilé
1 msk smör
1 tsk salt
1 1/2 tsk curry
3 dl vispgrädde
3 skalade och urkärnade äpplen

Putsa och skär köttet i skivor. Bryn i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Tillsätt salt, curry och grädde. Efterstek under lock på svag värme, 5-8 min. Skär äpplena i tunna klyftor. Lägg dem i grytan och låt alltsammans koka ytterligare 3-5 min. Servera med kokt, pressad potatis eller ris och sallad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N