Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Melonbål

1 honungsmelon
1/2 dl socker
4 msk vatten
saften av 2 citroner
2 kylda flaskor torrt vitt vin
1 kyld flaska champagne eller cider

Skär melonen i småbitar, lägg dem i en stor skål.
Koka upp vatten och socker tills sockret är helt löst.
Rör ner citronsaft och häll lagen över melonbitarna. Låt stå och dra i kylen i ca 2 timmar.
Häll i vinet. Champagne eller cider hälls på precis före serveringen så att inte bubblet försvinner.Garnera med citronskivor.




 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N