Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lins- och tomatgryta

2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
200 g champinjoner
1-2 msk curry
lite olja
800 g krossade tomater
3 dl grönsaksbuljong
3 dl röda linser
salt och peppar

Skiva löken och pressa vitlöken. Fräs champinjonerna med curry och lök (båda) i oljan i några minuter. Häll i tomatkross och buljong. Rör om och tillsätt linserna. Sjud i ca 20 minuter. Krydda.



Sulawesii
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N