Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Grillad ananas och nektariner med kardemummasirap 4 port

2 dl socker
1 dl vatten
1 msk kardemummafrökapslar
1 citrongräs i tunna skivor
1 vaniljstång, delad på längden med fröna urskrapade
1 ananas i skivor
4 nektariner, halverade och urkärnade
8 ladyfingerkex

Koka upp socker och vatten i en kastrull.
Lägg i kardemumma, citrongräs, vaniljstång och frön.
Låt blandningen koka till sirap i ca 30 min på svag värme.
Låt den svalna.
Pensla frukten med sirap och lägg på grillen. Pensla vid varje vändning.
Grilla ca. 1 min på varje sida.
Servera med resten av sirapen och kexen.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N