Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kavring

Kavring

8L filmjölk
150g bikarbonat
150g salt
50g anis
50g fänkål
8fl (3.6L) mörk sirap
0,5L matolja
7.2L vetemjöl
9.6L grovt rågmjöl

Blanda allting, häll upp i 4 väloljade bleck, baka @ 140° C I c:a 2 timmar.

PS. dela med 10 för mindre mängd



Webmaster Jim Admin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kavring | Recept | Bröd & Bakverk | Bröd

mm kavring e gott de ska testas 8)

oldwolfie

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N