Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Mjuk chokladkola!!

En kola som är helt oemotståndlig, dessutom billig eftersom den är mjuk så inga plomber går förlorade....

ca 65 st:

3 dl vispgrädde
3 dl socker
1 dl ljus sirap
50 g smör
2 msk honung
100 g ljus choklad ( marabou )

Blanda grädde, socker, sirap i en tjockbottnad kastrull och koka upp det. Låt koka till tempen är 120°.
Rör i smör och honung och koka 2 min till.
Finhacka eller dela chokladen i bitar. Tag kastrullen från värmen och rör i chokladen till den smält.
Häll upp kolan på ett smörpapper på en plåt och låt svalna.
När kolan stelnat är det dags att skära upp den i små bitar.
Dags att avnjutas. Förvaras svalt.
Lycka till!!!


Mia Ros
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Mmmm låter super smaskigt! Detta blir det till att testa! Very Happy

Jen



Låter jättegott med lite honungssmak på kolan.

Den här måste jag prova på.

brittmarie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N