Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Potatisburgare

Potatisburgare
4 port

potatis (8-10 st)
2 tsk salt per liter vatten
1/2- 1 msk smör eller margarin
1 ägg
1-1 1/2 tsk salt
malen svartpeppar
ca 1 dl ströbröd


Koka och pressa potatisen.Blanda det med matfettet,ägg och kryddor.
Forma moset till en tjock rulle. Skär den i ca 8-12 skivor. Vänd dem i ströbröd och stek dem på båda sidor.

Serveras med lingonsylt och bacon.



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Potatisburgare | Recept | Pasta, Potatis, Ris, Mjöl | Potatis

Mums, påminner mej om mina grönsaks plättar/burgare som ja brukar göra.

Webmaster Jim Admin

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N