Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Kanelpaj

125 g smör eller margarin
3 dl vetemjöl
1 dl socker
½ tsk bakpulver

Fyllning:
2½ dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker

Garnering:
2½ tsk mald kanel
1½ msk socker

Sätt ugnen på 200°
Smält matfettet och häll det över vetemjöl, socker och bakpulver.
Blanda snabbt ihop till en deg.
Tryck ut i en pajform 26-28 cm i diameter.

Vispa grädden lätt och smaksätt med vaniljsocker.

Häll grädden i mördegsskalet

Strö kanel och socker över grädden

Grädda i nedre delen av ugnen ca 15 min.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N