Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Cous-cous med russin och aprikoser

cous-cous
vatten
olivolja
russin (blötlagda)
torkade aprikoser (blötlagda)
rostade pinjenötter



Koka upp vattnet tillsammans med lite olivolja och salt.
Tillsätt cous-cousen, lägg på lock, dra av värmen och låt vila ett par minuter. Se kokanvisningen på paketet för rätt mängd
Luckra upp cous-cousen med hjälp av en gaffel.
Tillsätt de blötlagda frukterna och pinjenötterna. Tillsätt ev lite mer olivolja om det känns för torrt. Smaka av med salt och peppar.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N