Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Lammpaté

500 g lammfärs
3 ägg
2 dl portvin
2 finhackade vitlöksklyftor
ev 1 dl gröna el svarta urkärnade oliver
några korn krossad grönpeppar
3–4 tsk kryddblandning Franska örter
salt, peppar


Blanda alla ingredienser i en bunke.
Smöra en ugnsfast form och häll i blandningen.
Ställ formen i ett vattenbad i ugnen, grädda i ca 175 grader drygt 1 timme.
Pröva med sticka att patén är klar.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N