Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Gräddglass med valnötter, choklad, dajm och mandelmassa

4 äggulor
50 g socker
7 1/2 dl vispgrädde
75 g valnötter
100 g mörk choklad
75 g dajm
100 g mandelmassa


Vispa ägg och socker pösigt.
Hacka nötter, choklad och dajm grovt.
Riv mandelmassan grovt.
Vispa grädden styv och vänd ner den i äggblandningen.Vänd till sist ner nötter, choklad, dajm och mandelmassa.
Ställ in i frysen över natten.
Man ska inte röra om under infrysningen.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N