Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Passionsfruktsparfait

10 passionsfrukter
3 dl vispgrädde
3 äggulor
3 msk florsocker
några droppar citron

Dela passionsfrukterna på mitten och gröp ur fruktköttet med en sked. Passera genom en sil så att kärnorna kommer bort.
Smaka ev. av med några droppar citron.
Vispa äggulor och socker till en hård pösig kräm.
Vänd ner passionsfrukjuicen.
Vispa grädden ganska hårt och vänd ner den.
Lägg plastfolie i en form som rymmer ca 1 ½ liter, låt det hänga över kanten så är lättare att ta ur.
Häll ner smeten i formen och ställ in i frysen minst 4 timmar.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N