Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Jordnötskarameller

3 dl strösocker
1 påse salta jordnötter
1 tsk ingefära

Smörj en ugnsplåt med smör.
Häll sockret i en kastrull med tjock botten eller ien stekpanna.
Koka på högsta värmen till sockret smält.
Observera: Rör inte om i sockret.
När det smält, ta kastrullen från plattan och häll jordnötterna och ingefäran. Rör om snabbt.
Bred ut smeten på plåten medan det är varmt.
Bryt i bitar när det svalnat.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N