Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Morot och apelsinmarmelad

1/2 kg morötter
3 apelsiner
4 dl vatten
9 dl socker
1 tsk citronsyra

Skala, skölj och riv morötterna grovt.
Riv apelsinskalet fint.
Lägg det rivna i en kastrull tillsammans med vattnet och koka det mjukt. Pressa saften ur apelsinerna och häll i kastrullen tillsammans med socker och citronsyran.
Koka långsamt i 45 minuter under ständig omrörning.
Häll upp på varma, väl rengjorda burkar.



brittmarie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Detta receptet verkar ju enkelt och bra för mig som är nybörjare inom marmelad kok världen.



Hur länge håller sig marmeladen ungefär?

SOFIE24





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N