Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Förvällning mm av murklor

Torkning sker lättast på nätgaller eller ett liknande, luftigt underlag. Murklorna måste ligga och torka i minst 6 veckor på en torr, varm plats. Efter torkningen skall svampen läggas i en lufttät burk.

Torkade murklor bör blötläggas alldeles innan de såsmåningom skall användas.

Blötläggning tillgår så att svampen lägges i vatten och får ligga 2- 10 timmar varefter vattnet hälles av.

F örvällning sker i minst 4 minuter varpå vattnet hälles av. ffast jag förväller oftast flera ggr



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N